Anlık Bildirim

E3 2018'in en beğenilen oyununu seçiyoruz [Anket#12]

Dünyanın en iyi oyunlarının duyurulduğu E3 2018 sona erdi. Fuar bitti bitmesine ancak tanıtılan oyunlar çok büyük ses getirdi. Peki ya fuarın en başarılı oyunu hangisi? Gelin hep birlikte seçelim.
EA Games, Microsoft, Ubisoft, Sony, Activision ve Bethesda gibi oyun devlerinin en yeni oyunlarını sergilediği E3 2018 oyun fuarı dört günlük maceranın ardından sona erdi. Ellinin üzerinde oyun yapımcısının katıldığı oyun fuarında yirmiden fazla oyun, oyunseverlerle buluşturuldu. Art arda duyuruların geldiği E3 2018'de heyecan bir an bile dinmezken, DonanımHaber olarak Mesut Çevik'in katılımlarıyla olay yerinden tüm haberleri sizlere aktarmaya çalıştık.  
İkinci Dünya Savaşı'nı konu edinen ve PUBG benzeri bir Battle Royale moduna ev sahipliği yapan Battlefield V dikkatleri üzerine çekerken, GTA 5'ten esintiler taşıyan açık dünya oyunu Cyberpunk 2077 fuara damga vuran oyunlar arasında yer aldı. PS4 için özel olarak geliştirilen Spider-Man ise çok farklı bir açık dünya oyun deneyimi vaat ediyor. PES 2019'a eklenen Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Türk oyuncuların yüzünü güldürürken, Forza Horizon 4, PES 2019 ve FIFA 2019'un halihazırda Türkçe dil desteğine sahip oyunlar arasında yer aldığını söyleyelim.  
Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve oylamaya geçelim: E3 2018 oyun fuarı kapsamında duyurulan/fragmanı yayınlanan oyunlardan en çok hangisini beğendiniz? 
E3 2018'in en beğendiğiniz oyunu hangisi? Oy Ver 1356 kişi oy verdi. Sonuçları Göster  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4240 kez okundu.
47 kişi, toplam 50 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, anket ve
3 etiket daha oyun fuarı e32018 Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim