Anlık Bildirim

Dyson'ın elektrikli otomobili işte böyle görünecek

Elektrikli süpürgeleriyle ünlü Dyson'ın Tesla Model X'e rakip bir araç üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Şirketin tasarladığı elektrikli SUV'nin tasarımını açığa çıkaran bir görsel yayınlandı.
Elektrikli süpürge devi Dyson, bundan yaklaşık iki yıl önce elektrikli otomobil geliştirdiğini açıklamıştı. Daha sonrasında ise şirketin piyasaya sürmeyi planladığı elektrikli SUV modelinin patenti ortaya çıktı.
Şimdi ise bu patentteki bilgilerden yola çıkılarak hazırlanan yeni bir görsel duruyor karşımızda. CarWow adlı otomobil sitesi tarafından oluşturulan render, şirketin tasarladığı elektrikli SUV'nin nasıl bir görünüme sahip olacağı hakkında fikir veriyor.

Üç sıralı koltuk düzeni

Dyson'ın Tesla Model X'e rakip olacağı belirtilen ilk eletkrikli aracı, 1.8 metre yüksekliğe ve 5 metre uzunluğa sahip olacak. Ayrıca üç sıralı koltuk düzeni ile geleceğini belirtelim. Uzun bir sürüş menzili sunacağı söylenen aracın Model X ile boy ölçüşebilmesi için tek şarjla 500 kilometreden fazla yol yapabilmesi gerekecek.
Dyson, Singapur'daki yeni fabrikasını 2020'de tamamlamayı planlıyor ve herhangi bir aksilik olmazsa ilk elektrikli otomobili 2021'de üretim hattından çıkmaya başlayacak. Şirket en az üç elektrikli otomobil üretmeyi planlıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16155 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, elektrikli otomobil ve
2 etiket daha elektrikli araç dyson
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim