Anlık Bildirim

Düz ekranlı Samsung amiral gemilerine elveda

Galaxy Note 7 modeli ile Samsung, kavisli ekran tasarımına daha fazla önem verdiğini göstermişti.Bir nevi tüketicinin nabzını tutacak olan Galaxy Note 7, Galaxy S8 modelinin de gidişatını belirleyecek

Yıllardır Samsung amiral gemi modellerinde tek tip ekran tasarımına alışmışken, Galaxy Note Edge ile kavisli ekran versiyonu da hayatımıza girdi. Bu dönemden itibaren iki farklı ekran tipi ile gelen amiral gemi modelleri şimdi yeniden tek tipe dönüyor ancak bir farkla.

Galaxy S8


Galaxy Note 7 modeli ile Samsung, kavisli ekran tasarımına daha fazla önem verdiğini göstermişti. Bir nevi tüketicinin nabzını tutacak olan Galaxy Note 7, Galaxy S8 modelinin de gidişatını belirleyecek.

Kaynaklar, Samsung'un amiral gemi akıllı telefonlarında düz ekrandan tamamen vazgeçerek, kavisli ekran ile yola devam etmek istediğini belirtiyor. Galaxy Note 7 modelinin tüketici tarafından nasıl benimsendiği, bu kararda önemli bir rol oynayacak. Samsung, tamamen ikna olursa, Galaxy S8 modeli de sadece kavisli ekranla gelecek.

Telefonlardaki premium hissiyatı güçlendiren kavisli kenarlar, aynı zamanda farklı kısayollar ile kullanıcının hayatını oldukça kolaylaştırıyor. Elbette bunun bir bedeli var.

Düz ekranlara göre kavisli ekranların maliyeti daha yüksek. Bu bakımdan fiyata da olumsuz olarak yansıyor. Bir dönem amiral gemi modellerinde görmeye alıştığımız 600$ şeklindeki fiyat etiketi artık 800-850$ civarına yükseliyor.


Galaxy S8 ile ilgili bilinenler henüz çok az ancak Samsung'un artık 4K çözünürlüğe geçiş yapacağına inanılıyor. Sanal gerçeklik konusuna büyük yatırımlar yapan firma, konseptin ana unsuru olan ekran çözünürlüğünde de değişiklik yapmak istiyor. Elbette bu, batarya konusuna daha fazla önem verilmesini gerektirecek.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8346 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim