Anlık Bildirim

Dropbox içerisinde G Suite ofis uygulamalarını kullanmak mümkün oluyor

Dropbox ve G Suite hizmetlerini kullanıyorsanız önemli bir gelişme var. Artık Docs, Sheets ve Slides dosyalarını doğrudan Dropbox içerisinde düzenleyebileceksiniz.

Sektörün en büyük bulut depolama hizmetlerinden birisi olan ve yakın zamanda borsaya açılmanın hazırlıklarını yapan Dropbox, Google ile önemli bir anlaşma yapıyor. Anlaşma G Suite kurumsal kullanıcılarına yönelik.

G Suite entegre Dropbox

Dropbox tarafından yapılan duyuruya göre iş birliği kapsamında G Suite kullanıcıları Docs, Sheets ve Slides dosyalarını doğrudan Dropbox içerisinde oluşturabilecekler, açabilecekler veya düzenleyebilecekler. Böylece G Suite ofis yazılımını açmak için farklı bir hizmete geçmeye gerek kalmayacak.

Dropbox kullanıcılarının yaklaşık yüzde 50’sinin G Suite müşterisi olduğu düşünüldüğünde hız kazandıracak bu yeniliğin etkileşimi daha da arttıracağına şüphe yok. Aynı iş birliğini Dropbox 4 yıl önce Microsoft ile de ofis uygulamaları için yapmıştı. Bu sayede Office 365 teklifleri içerisinde Dropbox da yer alıyor. Yani Dropbox kurumsal bulut kullanıcılarının önemli bir kısmına ulaşmış oluyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim