Anlık Bildirim

Dota Underlords'un tam sürümünün çıkış tarihi kesinleşti

Uzun bir bekleyişin ardından geliştiriciler, oyunun sevenleri için müjdeli haberi verdiler. Dota Underlords'un tam sürümü 25 Şubat'ta Android, iOS ve ve Steam kullanıcıları için yayınlanacak.
Valve, geçtiğimiz yılın Haziran ayında, yani yaklaşık 6 ay kadar önce Dota 2'nin içinde yer alan modlardan biri olan Dota Auto Chess'in kendi başına bağımsız bir oyun haline getirilmiş versiyonu diyebileceğimiz Dota Underlords'u erken erişime açmıştı.
Valve, o gündenbu yana kullanıcı deneyimini en iyi hale getirebilmek yoğun mesai harcadı, çok sayıda güncelleme yayınladı ancak tüm bu uğraşların sonucunda oyunun tam sürümünün kullanıcılarla ne zaman buluşacağı tam anlamıyla bir muammaydı.
Uzun bir bekleyişin ardından geliştiriciler, oyunun sevenleri için müjdeli haberi verdiler. Açıklamalara göre Dota Underlords, erken erişimi sona ermeden ve 1.sezonu resmi olarak yayınlanmadan önce aldığı son güncellemeyi 30 Ocak itibari ile aldı. Oyunun tam sürümü de 25 Şubat'ta resmi olarak yayınlanacak ve Android, iOS, Steam kullanıcıları için indirmeye açılacak.
Ayrıca şirket, oyunun tam sürümünün betası ile kıyaslandığında çok daha fazla sayıda özelliğe, içeriğe sahip olacağını ve çok sayıda kullanıcı arayüzü iyileştirmeleri sunulacağını dile getirdi.
Oyunun beta sürümünü Android kullanıcıları buradan, iOS kullanıcıları ise buradan indirebilirler. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim