Anlık Bildirim

Dört arka kameralı Lenovo S5 Pro geliyor

Lenovo Başkan Yardımcısı Chang Cheng, sosyal medya hesabı ile Ekim ayında dört arka kameralı bir akıllı telefon çıkaracaklarını gösteren bir tanıtım posteri yayınladı. Görseli ise S5 Pro ile paylaştı.
Lenovo S5 geçtiğimiz Mart ayında tanıtılmıştı. Akıllı telefon, Redmi Note 5'e kıyasla daha düşük özelliklere sahip olduğu için çok fazla ses getirmedi. Aradan geçen altı ayın ardından bu kez Lenovo S5 Pro modeli piyasada boy göstermeye hazırlanıyor.
Lenovo'nun Başkan Yardımcısı Chang Cheng, Weibo hesabı aracılığı ile Ekim'de dört arka kameralı bir akıllı telefon çıkaracaklarını ortaya koyan bir bir görsel yayınladı. Cheng'in bu görseli yayınlamak için kullandığı telefonun Lenovo S5 Pro olduğu görülüyor.

Ekim ayında tanıtılacak

Bu bilgi şu an için Lenovo S5 Pro’nun yolda olduğuna dair elimizdeki tek kanıt. Cihazın nasıl bir tasarıma sahip olduğu ve ne gibi özelliklerle piyasaya sürüleceğini henüz bilemiyoruz.
Ancak S5 Pro'nun önceki modelden daha güçlü bir işlemci, daha büyük bir pil ve daha kaliteli kameralara sahip olması bekleniyor. Şirket tarafından yayınlanan tanıtım posterine göre akıllı telefon önümüzdeki ay resmiyet kazanacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim