Anlık Bildirim

Donanım Haber'le Güney Kore'ye gelecek takipçimiz belli oldu

Samsung Türkiye'nin TV Bölümü ile gerçekleştirdiğimiz proje kapsamında bizimle Güney Kore'ye gelecek takipçimiz belli oldu. Kazanan talihli ve diğer detaylar haberimizde.
Samsung Türkiye ile gerçekleştirdiğimiz proje kapsamında bizimle Güney Kore'ye gelecek olak takipçimiz belli oldu. Forum üyelerimizde Oksit rumuzlu İlker Ün bey, yarışmanın kazananı olarak benimle birlikte Güney Kore'ye gelecek. İlker bey ile birlikte Samsung'un merkezinde QLED TV'nin mucitleriyle bir araya gelme şansı yakalayacağız. 
Çok güzel paylaşımlar oldu ve gerçekten iyi bir katılımcı sayısına ulaştık, aranızda kazanamadığı için üzülen ve belki gönül koyanlar da olacaktır, haksız da sayılmazsınız bunda ama ne yazık ki imkanlar sadece bir takipçiye izin veriyor.
Merak edenler için kazananı belirleme sürecini de kısaca paylaşmak isterim. Katılımcı arkadaşların paylaşımlarını tek tek inceledim, ve 6 tane finalist aday belirleyerek Samsung Türkiye ekibi ile paylaştım. 
Kazanan takipçimiz onların değerlendirmeleri sonucunda Samsung Türkiye tarafından belirlenmiştir.  Ben gerçekten çok heyecanlanıyım zira yıllardır fayda sağlamak istediğim sizlere karşı en azından bir adım atmış olacağım.
Bu tür takipçi etkileşimli aktiviteleri arttırma niyetimiz var, umarım daha fazla katılımcı ile de yapabiliriz.
Katılan ve destekleyen herkese bir kez daha teşekkür ederim.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim