Anlık Bildirim

DisplayMate: Samsung'u tebrik ederiz, en iyi ekrana sahip akıllı telefon iPhone X

DisplayMate, iPhone X'in ekranının şimdiye kadar test ettikleri en iyi ekran olduğunu açıkladı. Ekran testlerinde uzman platform ekranı üreten Samsung Display'i de tebrik etmeden geçmedi.
Apple bazı yönlerden yenilikçi olsa da rakipleri tarafından uzun süredir kullanıcılara sunulan özellikleri hayata geçirme konusunda oldukça yavaş davrandığı bir gerçek. Buna en iyi örnek olarak, bu yıl iPhone'lara gelen kablosuz şarj ve iPhone X'te kullanılmaya başlanan OLED ekranları gösterebiliriz.
Yıllardır cihazlarında OLED ekran kullanmayan şirket, bu teknolojiye yer verdiği ilk cihazıyla DisplayMate'i etkilemeyi başarmış durumda. Ekran testlerinde uzmanlaşmış olan platform iPhone X'in ekranının şimdiye kadar test ettikleri en iyi ekran olduğunu açıkladı.
DisplayMate, iPhone X'de kullanılan ekranın geliştirilmesinde ve üretiminde Samsung'un büyük rolü olduğunu kabul ediyor ancak iPhone X'in en iyi akıllı telefon ekranına sahip olmasını sağlayan şeyin Apple'ın geliştirdiği ve OLED donanımını yüksek performanslı ve mükemmel bir ekrana dönüştüren "Hassas Ekran Kalibrasyonu" olduğunu da ekliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11303 kez okundu.
22 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim