Anlık Bildirim

DisplayMate, Galaxy S10'un ekranına şimdiye kadarki en yüksek puanı verdi

Samsung, geçtiğimiz ay merakla beklenen Galaxy S10 serisini tanıtmıştı. Şirketin en yeni amiral gemisi telefonunun ekranı, DisplayMate'in şimdiye kadar verdiği en yüksek puanı almayı başardı.
Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung'un en iyi yaptığı şeylerden biri de hiç kuşku yok ki ekran teknolojisi diyebiliriz. Öyle ki şirketin geçtiğimiz ay sonunda piyasaya sürdüğü Galaxy S10 modelinin ekranı, DisplayMate tarafından şimdiye kadarki en yüksek puanı aldı.

A + kalite olarak derecelendirildi

DisplayMate, A + kalite olarak derecelendirdiği Samsung Galaxy S10'un ekranı, incelemelere göre renk doğruluğu ve yüksek görüntü kontrastı doğruluğu açısından çıtayı yukarıya taşımış durumda. Ayrıca cihazın şimdiye kadarki en yüksek ekran parlaklığına, renk gamına ve düşük ekran yansıma özelliğine sahip olduğu belirtilmiş.
Başta da belirttiğimiz üzere Samsung ekran teknolojisi ile de tanınıyor ve DisplayMate tarafından yapılan incelemeye dayanarak, Galaxy S10'un şirketin ekran kalitesini korumayı başardığını ve hatta geliştirdiğini gösteriyor. Bununla birlikte, telefonu satın almanızın gerekip gerekmediğinin belirlenmesinde rol oynayan birçok başka faktör var, ancak ekranın her zaman aradığımız şey olduğu göz önüne alındığında, bu durumun tüketicilerin karar vermelerinde büyük bir etken olduğu söylenebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim