Anlık Bildirim

Disk girişsiz Xbox One S'in tasarımı, Avrupa fiyatı ve çıkış tarihi sızdı

Microsoft, uygun fiyatlı yeni bir konsol üzerinde çalışıyor. Disk girişi bulunmayan Xbox One S All Digital isimli yeni konsolun tüm bilgileri sızdırıldı. İşte detaylar:
Microsoft, daha uygun fiyatlı bir Xbox One S modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Xbox One S’in uygun fiyatlı bu versiyonunda disk girişi olmayacak. Bluray disk maliyetinden elde edilen tasarruf, konsolun fiyatına yansıtılacak.

Disksiz Xbox One S modelinin ismi Xbox One S All Digital olacak. Xbox One S All Digital’de oyun oynamak için yalnızca dijital satın alım yapmak ve oyunu 1 TB’lık hafızanın içerisine indirmek gerekecek.

Xbox One S All Digital, ön yüklü olarak 3 oyun hediyesi ile gelecek. Bu oyunlar Minecraft, Sea of Thieves ve Forza Horizon 3. Cihazın Almanya'da satılacak versiyonunun kutu tasarımı sızdırıldı. Kutunun üzerindeki görseller, cihazın tasarımı hakkındaki önceki söylentiler örtüşüyor.


Cihazın Avrupa satış fiyatı 230 Euro olacak. Diskli Xbox One S’in tavsiye edilen satış fiyatı ise 300 Euro fakat neredeyse her yerde 250 Euro’ya satılıyor. Bu durumda diskli versiyon ile disksiz versiyon arasında sadece 20 Euro fark bulunuyor. Microsoft’un çözümü pek de bütçe dostu olmayacak gibi görünüyor.

Xbox One S All Digital’in resmi sunumunun 16 Nisan’da yapılması planlanıyor. Avrupa çıkış tarihi ise 7 Mayıs olarak planlandı. Türkiye’ye ne zaman geleceği bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6076 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox one s all digital, xbox one s ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim