Anlık Bildirim

DiRT Rallly oyunu Humble Bundle’da ücretsiz

Popüler ralli oyunu DiRT Rally, Humble Bundle üzerinde ücretsiz oldu. Steam fiyatı 61 TL olan oyunu kütüphanenize ücretsiz ekleyebiliyorsunuz. Kampanya 1 Eylül'de son bulacak.
DiRT Rallly oyunu Humble Bundle’da ücretsiz Tam Boyutta Gör
Humble Bundle yeni bir oyunu daha ücretsiz olarak sunuyor. Adından da anlaşılabileceği üzere popüler ralli oyunu DiRT Rally, bu oyunlardan sonuncusu. Steam küptüphanenize ekleyebileceğiniz oyunun normal fiyatı 61 TL.

VR desteği de var

2015 yılında Windows için çıkışını yapan DiRT Rally, hala en popüler ralli simülasyon oyunlarından biri konumunda. Codemasters tarafından geliştirilen oyun, yerini yakın zamanda çıkış yapan DiRT Rally 2.0’a bıraksa da hala oldukça keyifli bir deneyim sunuyor.

Hem tekli hem de çoklu oyuncu destekli DiRT Rally’de ikonik ralli araçlarının şoför koltuğunda yerinizi alabilirsiniz. Çeşitli etkinlikler, farklı ralli pistleri gibi birçok detay oyun içerisinde sizleri bekliyor.

Oyunu Humble Bundle üzerinden ücretsiz olarak Steam kütüphanenize eklemek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz. Üç gün sürecek kampanyanın 1 Eylül tarihinde sona ereceğini hatırlatalım. Windows, macOS ve Linux işletim sistemlerine ek olarak oyunun VR desteği de bulunduğunu belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7408 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vr, steam ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim