Anlık Bildirim

DICE ve Electronic Arts’tan yeni nesil saç işleme teknolojisi

EA tarafından yayınlanan videolarda, Frostbite oyun motorunun yeni yetenekleri gösteriliyor. Gelişmiş saç dokusu işleme özellikleri ile ileride gelecek oyunlarda görsellik iyice artacak gibi.

DICE ve Electronic Arts’tan yeni nesil saç işleme teknolojisi
 

DICE ‘ın geliştirip ve Electronic Arts’ın yayınladığı neredeyse tüm oyunlarda kullanılan Frostbite oyun motoruna, gelişmiş saç dokusu işleme özellikleri eklendi.

DICE ve EA tarafından yayınlanan vidolarda görülebilecek gerçek zamanlı saç modellemelerinin, film kalitesinde ve önceden renderlanmış görüntülere (offline rendering / pre-rendering) yakın sonuçlar vermesi bekleniyor.

 

Frostbite motoru ile yapılacak oyunların ileride nasıl gözükebileceği hakkında küçük bir fikir veren videolarda, hacimli saçın modellemesi de izlenebiliyor.

Yeni videolar gelecek 

Benzerini 2013 yılında çıkan ve seriyi baştan alan Tomb Raider oyununda gördüğümüz teknik, yeni oyunlarda ne zaman uygulanmaya başlanır bilinmez ancak aynı sahnede birden çok kez kullanılması halinde, çok güçlü donanıma ihtiyaç duyacağını tahmin etmek zor olmayacaktır.

EA ve DICE’ın yeni teknolojinin nimetleri göstermek adına, önümüzdeki haftalarda yeni videolar paylaşacağı ifade ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim