Anlık Bildirim

Delik tasarımlı Galaxy M40 tanıtıldı

Delikli tasarım, 3 arka kamera, kaybolan 3.5mm jak girişi, Snapdragon 675 yonga seti şeklinde özelliklere sahip olan Galaxy M40 batarya tarafında hayal kırıklığı olacak gibi görünüyor.

Samsung’un daha alt seviyeye hitap eden yeni akıllı telefon serisi Galaxy M yeni bir üyeye daha kavuşuyor. Galaxy M40 delik tasarımı ve 3 arka kamerası ile serinin amiral gemisi olma özelliğine sahip.

Galaxy M40 özellikleri ve fiyatı

Galaxy M40 modelinde 6.3 inçlik 2340x1080 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekran bizi karşılıyor. LCD ekranda Infinity-O delikli ekran tasarımına yer verilmiş. Böylece agresif bir ekran-kasa oranı elde edilmiş. Ayrıca 3.5mm kulaklık girişi kaldırılarak bu segmentteki ilk Samsung telefonu olma özelliğine de sahip oluyor.

Telefona 2+6 özelleştirilmiş çekirdekli Snapdragon 675 yonga seti güç veriyor. Yanında ise 4GB RAM/64 GB depolama kapasitesi ve 6GB RAM/128GB depolama kapasitesi seçenekleri sunuluyor.

Arka kısımda 32MP çözünürlüğünde f/1.7 aralıklı ana kamera mevcut. Yanında 8MP çözünürlüğünde geniş açı kamerası ve 5MP çözünürlüğünde derinlik kamerası yer alıyor. Ön kısımda ise 16MP çözünürlüğünde sensör mevcut. Her iki taraf da HDR çekim yapabiliyor.

Bazı fedakarlıklara rağmen telefonun bataryası 3500mAh kapasitede kalmış. Diğer modellerden çok daha düşük bir kullanım süresi muhtemelen eleştiri konusu olacaktır. Galaxy M40 için 288$ civarında başlangıç fiyatı belirlenmiş.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6747 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy m40 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim