Anlık Bildirim

Defalarca takla atan Tesla Model 3, sağlamlığıyla güven verdi

110 km/s hızla ilerlerken önce orta şeritteki otomobile, ardından bariyerlere çarpan Tesla Model 3'ün sürücüsü defalarca takla atmasına rağmen kazayı küçük morluklarla atlattı.

Defalarca takla atan Tesla Model 3, sağlamlığıyla güven verdi Tam Boyutta Gör
 

Saatte 110 kilometre hızla otobanda ilerlerken kaza yapan Tesla Model 3, defalarca takla atmasına rağmen gösterdiği performansla güven tazeledi. Daha önce yapılan çarpışma testlerinden oldukça pozitif sonuçlar alan Model 3, bu kazayla birlikte gerçek dünya koşullarında da güvenilir bir araç olduğunu göstermiş oldu.

Normal koşullarda elektrikli araçların tabanında bulunan bataryalar dolayısıyla takla atması oldukça zor. Fakat yeterli hız ve rampa görevi görebilecek herhangi bir obje birleştiğinde bu tür vakalar yaşanabiliyor. Haberimize konu olan Tesla Model 3 de maalesef böyle bir durumla karşılaşmış. Fakat güzel haber şu ki içindeki sürücü kazayı sadece hafif morluklarla atlatmış.

Defalarca takla atan Tesla Model 3, sağlamlığıyla güven verdi
 

Kaza yapan kadının eşi olayı Reddit hesabı üzerinden duyurdu ve Model 3’ün son durumunu gösteren bazı fotoğraflar paylaştı. Aracı 3 ay önce aldıklarını ve 10 bin kilometrede olduğunu belirten kullanıcı, Model 3’ün güvenlik konusunda son derece iyi bir performans gösterdiğini dile getirdi. Paylaşılan fotoğraflarda kabin tarafının zarar görmediği, hava yastıklarının başarılı bir şekilde açıldığı ve camların paramparça olmasına rağmen dağılmadığı görüldü.

Elbette yaşanan tek bir kazayla Tesla Model 3'ün sağlamlığı konusunda kesin bir kanıya varmak oldukça zor. Üstelik bu durum Tesla'nın oto pilotuyla ilgili yaşanan kazaları ve çarpışma sonucu alev alan bataryalarını da unutturmuyor. Fakat Model 3'ün bu kazada sergilediği performansı görmezden gelmek de araca haksızlık olur.

İşte defalarca takla atan Tesla Model 3’ün kazadan sonraki halini gösteren fotoğraflar:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6204 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tesla model 3, model 3 kaza ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim