Anlık Bildirim

Daha küçük bir Galaxy TabPro S2 versiyonu gelebilir

Samsung’un MWC 2017 fuarında Windows 10 işletim sistemli Galaxy TabPro S tablet modelinin devamını tanıtmasını beklerken, birden fazla versiyonu da karşımıza çıkabilir.

Samsung’un Windows tarafında beğenilen tablet modeli Galaxy TabPro S’in bu yıl yenilenmesine kesin gözüyle bakılıyor. Güçlü bir donanıma sahip olması beklenen model için Samsung küçük bir versiyon hazırlıyor.

Şimdiki modelin yerini alacak

Sertifika onaylarında ortaya çıkan yeni model SM-W627 seri numarasını taşıyor. Galaxy TabPro S2 modelinin SM-W727 seri numarası taşıyacağı tahmin edildiği için yeni model muhtemelen daha küçük bir boyuta sahip olacak. Galaxy TabPro S modeli 12 inçlik ekran boyutuna sahipti. Bu bakımdan 9.7 inçlik bir ekran boyutu sürpriz olmayacaktır.

Samsung’un Windows tarafında yeni bir sınıflandırmaya gideceği anlaşılıyor. Zira Galaxy TabPro S2 modelinde hava soğutma ve Kaby Lake tabanlı Core i5 işlemci kullanılması bekleniyor. Bu bakımdan daha zor yüklerin altından rahatlıkla kalkabilecek. Son kullanıcı tarafından kurumsal ve profesyonel tarafa doğru kayan Galaxy TabPro S2’nin yerini ise küçük versiyon alacak.

Samsung muhtemelen şimdiki fiyat seviyesini korumayı isteyecektir. Bu bakımdan Galaxy TabPro S modeline benzer bir donanım kullanması akla daha uygun geliyor. Sertifika başvurularına başladığı için küçük Galaxy TabPro S2 versiyonunun yaz aylarında karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim