Anlık Bildirim

DJI OSMO Action detaylanıyor

DJI’ın ilk aksiyon kamerası olacak DJI OSMO Action ile ilgili basın görselleri de sızdırıldı. Kamera ile ilgili fiyat haricinde karanlıkta pek nokta kalmamış gibi görünüyor.

Görüntüleme sektörüne ciddi bir adım atmak isteyen Çinli drone üreticisi DJI’ın bu anlamda ilk ürünü olacak OSMO aksiyon kamerası detaylanıyor. İlk görsellerden sonra bu kez basın afişi de internete sızdırıldı.

DJI OSMO Action özellikleri

DJI OSMO Action adını taşıyan aksiyon kamerası tahmin edildiği üzere OSMO Pocket teknolojisi üzerine inşa ediliyor. 1/2.3 inçlik 12MP çözünürlüğünde Sony IMX377 CMOS sensör barındıran model görüntü sabitleme teknolojisine sahip.

Arka kısımda LCD ekran olan kameranın ön kısmında da LCD ekran var. Böylece çekim esnasında kullanıcılar sahneye dahil olarak açıklamalarda da bulunabilecekler. OSMO Action bu açıdan türünün ilk örneği sayılıyor.

OSMO Action kamerası GoPro’dan hatırlayacağımız Ambarella H2 görüntü işlemcisini kullanıyor. 145 derecelik açı kullanan kamera 4K 60fps çekim yapabilirken 8x seviyesinde de yavaşlatabiliyor. Yine HDR desteği de mevcut. Ayrıca su geçirmezlik özelliği de var.

Henüz DJI OSMO Action için kesin bir çıkış tarihi verilmemiş ancak basın görselleri nedeniyle önümüzdeki kısa dönem içerisinde tanıtılabileceği tahmin ediliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15099 kez okundu.
17 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dji, dji action cam ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim