Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077 sabit diskte 80 GB yer kaplayacak

CD Projekt şirketinin E3 2019'da duyurduğu yeni oyunu olan Cyberpunk 2077 ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Gelen haberlere göre oyunun PS4 versiyonu 80 GB depolama alanı isteyecek.
Bu ayın başlarında düzenlenen E3 2019 organizasyonunda, Polonya merkezli CD Projekt Red bir sonraki oyunu olan Cyberpunk 2077'yi duyurmuştu. Oyunun 2020 yılından önce piyasaya sürülmesi beklenmiyor ve bu da demek oluyor ki oyun için sabit diskinizi boşaltmaya oldukça fazla vaktiniz var.

Diğer platformlarda bu rakam değişebilir

Gelen haberlere göre Cyberpunk 2077 sabit diskte 80 GB'lık bir alana ihtiyaç duyacak. Bu gereksinimi de The Witcher 3 oyununun iki katı olarak açıklamak mümkün. 80 GB depolama alanının, oyunun PS4 versiyonu için geçerli olduğunu belirtelim. Oyun Xbox One ve PC platformlarında da piyasaya sürüleceği için bu rakamda değişiklikler olabilir.

Oyunun en dikkat çeken noktalarından biri ise ana karakterin, Hollywood yıldızı Keanu Reeves'e benzer bir şekilde tasarlanması. Bu durumun da oyuna ne gibi etkilerinin olacağı ise merakla bekleniyor. Cyberpunk 2077 şu anda 16 Nisan 2020 tarihinde piyasaya sürülmek üzere planlandı ve oyunun ön siparişleri verilebiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6266 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyberpunk 2077, Oyun ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim