Anlık Bildirim

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık Uber muber diye bir şey yok

İstanbul'daki Özel Halk Otobüsleri Birliği'nin iftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uber işinin bittiğini belirterek bizim taksicilik sistemimiz var dedi.
Akıllı telefonlar üzerinden taksi çağırma hizmeti veren Uber ve sarı taksi kavgası uzun bir süredir gündemi meşgul ediyor. Kendilerine haksızlık yapıldığı gerekçesiyle Uber'e adeta ülkeyi dar eden taksiciler devletin en üst kademesinin desteğini arkasına almayı başardı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki Özel Halk Otobüsleri Birliği'nin iftar programında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sözlerine "Uber muber diye bir şey çıkmış, o iş bitti" ifadeleriyle başlayan Erdoğan "Artık öyle bir şey yok. Bizim taksicilik sistemi var. Bu nereden çıktı. Avrupa’da varmış, bana ne oradan, biz kararını vereceğiz." dedi.

Trafik Uber'e gereğini yapacak

Kendine göre taksicilik sisteminin olmadığını belirten Cumhurbaşkanı "Trafik bunların üzerine gidecek. Gereğini yapacak" diyerek taksicilerin arkasına olduğunu gösterdi. Erdoğan, Uber ile ilgili açıklamalarının devamında taksicilerin hakkını kimseye kaptırmayacaklarını ve yedirmeyeceklerini de belirtti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12377 kez okundu.
128 kişi, toplam 132 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uber, açıklama ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim