Anlık Bildirim

Cortana'lı akıllı hoparlör Harman Kardon Invoke satışa sunuldu

Microsoft'un yapay zekalı dijital asistanı Cortana'dan güç alan Harman Kardon Invoke bugün itibariyle satışa sunuldu. Akıllı hoparlörün fiyat etiketi haberimizde.
Yazılım devi ve Samsung yan kuruluşu Harman Kardon, Microsoft'un dijital asistanı Cortana'dan güç alan "Invoke" akıllı hoparlörün 22 Ekim'den itibaren satışa sunulacağını açıkladı. Microsoft'un Amazon Echo ve Google Home'la rekabet etmek için çıkardığı yapay zeka tabanlı ürün bugün itibariyle tüketiciler tarafından satın alınabiliyor.
199.95 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olan akıllı hoparlör şu anda Best Buy ve Microsoft Store'lardan temin edilebileceği gibi Harman Kardon'un resmi web sitesi aracılığıyla da sipariş verilebiliyor. Invoke'un fiyatı ve özellikleri birkaç hafta önce yazılım devinin ürünü yanlışlıkla çevrimiçi mağazasında listelemesiyle birlikte açığa çıkmıştı.
Ayrıca, Microsoft'un yapay zekalı dijital asistanını otomobil, termostat ve daha fazla cihaza entegre etme girişiminde olduğunu görüyoruz. Şirketin HP ile bir başka Cortana tabanlı hoparlör ve Johnson Controls'la "Nest" benzeri bir termostat üzerinde de çalıştığına dair haberler var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim