Anlık Bildirim

Corsair HS35 oyuncu kulaklığı duyuruldu

Giriş seviyesinde geniş kullanım alanına sahip bir oyuncu kulaklığı arıyorsanız Corsair HS35 modeli ilginizi çekebilir. Corsair HS35 oyuncu kulaklığı özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Oyuncu donanımları pazarında alanını sürekli arttıran Corsair yeni bir oyuncu kulaklığı duyurdu. Corsair HS35 kablolu kulaklık modeli tüm oyun platformlarında sorunsuz bir şekilde çalışmasıyla dikkat çekiyor.

Corsair HS35 oyuncu kulaklığı özellikleri ve fiyatı

Giriş seviyesine hitap eden Corsair HS35 oyuncu kulaklığı optimize edilmiş 50mm neodim sürücüler barındırıyor. Böylece oyunlarda daha geniş bir ses yelpazesini yakalayabiliyor. Çıkarılabilir çok yönlü mikrofon ise konuşmalarınızda çevresel gürültüleri azaltıyor.

3.5mm kulaklık girişi ile PC, Xbox One, PS4, Nintendo Switch ve mobil cihazlar için kullanılabiliyor. Konforlu yapısıyla rahatsız etmeyen kulaklık ayrıca uzun kullanım için dayanıklı malzemelerden imal edilmiş ve Discord sertifikası mevcut.

Sol kulaklık kapağında yer alan kontrol tuşları ile kolayca sesi yönetebiliyorsunuz. Corsair HS35 oyuncu kulaklığı 2 yıllık garanti sunuyor ve 40$ fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim