Anlık Bildirim

Cooler Master yeni oyuncu kulaklıklarını duyurdu

Oyunlarda gelişmiş ses teknolojilerinin yanında konfor arayanlar için Cooler Master MH751 ve MH752 oyuncu kulaklıkları duyuruldu. Özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Oyuncu donanımları pazarında varlığını her geçen gün arttıran Cooler Master ses ve mikrofon kalitesine odaklandığı yeni MH751 ile MH752 model oyuncu kulaklıklarını piyasaya sürüyor.

MH751 ve MH752 oyuncu kulaklıkları

MH751 ve MH752 oyuncu kulaklıkları konfor açısından kaliteyi yükseltiyor. Sağlam ve esnek iskelet yapısı sayesinde kafaya tam otururken deri kaplama sürücüler de uzun kullanım sürelerinde rahatlık sağlıyor.

Her iki kulaklık modeli 40mm neodim sürücüler ile donatılmış. Kaliteli ses kaydı yapan mikrofon modülü ise kolaylıkla çıkarılabiliyor. USB ve 3.5mm giriş sayesinde çapraz platform desteğine sahip. MH752 modeli farklı olarak 7.1 surround ses ve USB DAC sayesinde düşmanın geliş yönünü anlamanıza yardımcı oluyor.

Kulaklıklar özel bir taşıma kesesi ile birlikte geliyor. Cooler Master MH751 kulaklık modeli 80 Avro fiyat etiketine sahip. MH752 modeli ise 100 Avro seviyesinde. Satışlar ay ortasında başlayacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim