Anlık Bildirim

Cooler Master yeni Mirage Pro sıvı soğutucusunu duyurdu

Kasasında RGB ahengine önem verenler için Cooler Master ML240P Mirage sıvı soğutucusu duyuruldu. Soğutucu diğer anakart markaları ile de uyumlu RGB desteğine sahip.

Son dönemde RGB aydınlatmalı bilgisayar bileşenleri giderek ön plana çıkmaya başladı. Cooler Master hem üst seviye soğutma hem de RGB aydınlatma sunan yeni Mirage Pro serisi sıvı soğutucusunu duyurdu.

Cooler Master ML240P Mirage özellikleri ve fiyatı

Cooler Master ML240P Mirage sıvı soğutucusu firmanın uzman ekibi tarafından geliştirildi. Üst seviyeye hitap eden soğutucu şeffaf bir pompa ve iki adet 120mm yenilenmiş fan ile geliyor. Fanlarda sürtünme ve gürültü en aza indirilirken yüke göre dönüş hızlarını ayarlayabiliyor.

Pompa içerisinde 8 adet adreslenebilir RGB LED ve fanlarda 8 adet olmak üzere toplamda 24 adet RGB aydınlatma yer alıyor. Cooler Master Lighting Control uygulaması ile kontrol edilen aydınlatma için Mirage adında özel bir mod da yer alıyor.

Cooler Master ML240P Mirage sıvı soğutucusu içerisinde kablolu bir ARGB kontrolcü, Intel ve AMD işlemciler için destek ile TR-4 destek yer alıyor. Soğutucu diğer anakartların RGB yazılımlarına da uyumlu. Soğutucu için 150 Avro fiyat etiketi belirlenmiş.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim