Anlık Bildirim

Çocukların iPhone ile çektiği içerikler özel sayfada toplandı

Çevre duyarlılığının çocuk gözünden yansıtıldığı Earth By Kids ülkemizde de gerçekleştiriliyor. Toplam 16 çocuğumuz iPhone Xr ve Xs telefonları ile kendi dünyalarını kameraya aldı.

Yaklaşan 22 Nisan Dünya Çevre günü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Apple anlamlı bir çalışmaya imza attı. Türkiye’nin farklı bölgelerinden 16 çocuk kendi dünyalarını iPhone ile kameraya aldı.

Earth By Kids nedir?

Apple Türkiye tarafından Türkiye'ye özel olarak yürütülen Earth By Kids adı ile yapılan projede, ülkemizin çeşitli bölgelerinden seçilen toplam 16 çocuk iPhone Xr ve Xs telefonları ile fotoğraf veya kısa videolar çekti. Kendi seslerinden kendi dünyalarını yansıtan çocukların çalışmaları aynı adlı Apple sayfasında toplandı. Projenin amacı çocukların çevreye olan duyarlılığını ortaya koymak. Sadece ülkemizde değil global çapta pek çok ülkede çocuklar bu projeye katılmış durumda.

Küçük yaşta olmalarına rağmen yavaş çekim ve time lapse gibi özellikleri iyi kullandığı görülen çocukların bu çalışmaları ayrıca televizyon ve billboard reklamı olarak da karşımıza çıkacak. 

Etkinlik sayfası

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim