Anlık Bildirim

Cloudflare 1.1.1.1 uygulaması içerisine ücretsiz VPN servisi ekleniyor

Cloudflare tarafından geçtiğimiz Kasım ayında mobile gelen 1.1.1.1 DNS servisi uygulamasına Warp isminde ücretsiz VPN servisi ekleniyor. Yeni servis hakkında detaylar haberimizde.
Cloudflare 1.1.1.1'e ücretsiz VPN servisi Tam Boyutta Gör
Cloudflare 1.1.1.1 DNS hizmeti 1 Nisan 2018 tarihinde kullanıcılara sunulmuştu. Gizlilik odaklı 1.1.1.1 DNS servisi rakiplerine göre daha hızlı olmasıyla beğeni kazandı. Bu hizmeti mobil kullanıcılara da sunmak isteyen Cloudflare geçtiğimiz Kasım ayında 1.1.1.1 iOS ve Android uygulamalarını duyurdu. Bugün ise uygulamaya ücretsiz VPN servisi ekleneceği öğrenildi.

1.1.1.1 + Warp

Cloudflare tarafından açıklanan bilgilere göre yeni VPN servisi mobil odağında geliştirildi. WireGuard VPN protokolünü kullanan Warp ismindeki VPN, sıradan VPN uygulamalarına kıyasla çok daha az güç tüketebilecek. Ayrıca Warp’ın içeriği mümkün olduğunca önbelleğe alarak ve sıkıştırarak veri kullanımını da azaltabileceği iddia ediliyor.

Cloudflare’in temel amacı Wi-Fi ve mobil network arası geçişlerde ve farklı Wi-Fi ağına bağlanmak gibi zorlu durumlarda uygulamanın rahat bir şekilde çalışmaya devam etmesi oluyor. Tabii ki yine ana odağında gizlilik var. En büyük iddiaları ise Warp VPN hizmetinin hızınızı kesinlikle etkilemeyecek olması.

Cloudflare 1.1.1.1'e ücretsiz VPN servisi Tam Boyutta Gör

Warp VPN servisi başta da belirttiğimiz gibi 1.1.1.1 uygulamasının içerisinde yer alıyor. Bu uygulamada yeni VPN özelliğini kullanmak için sıraya girebilirsiniz. Şu an herkese açık olmadığından dolayı böyle bir çözüm üretmişler. Geliştirilmesi tam anlamıyla bittiğinde ücretsiz olarak tüm kullanıcılara sunulacak. Ek olarak Warp+ isminde aylık ücretli farklı bir sürümün de bulunacağını belirtelim.

1.1.1.1: App Store || Google Play

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7735 kez okundu.
11 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, vpn ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim