Anlık Bildirim

Çinli teknoloji devi Tencent, otonom araç ekibi kuruyor

Çinli teknoloji şirketi Tencent, Kaliforniya, Palo Alto'da kendi otonom araçlarını üretmek için otomobil mühendislerini işe almaya başladı. Detaylar haberimizde.
Çin'in ve dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Tencent, Kaliforniya, Palo Alto'da kendi otonom araçlarını üretmek için harekete geçti. Şirket otomobil mühendislerini işe alıyor ve Silikon Vadisi'nin kalbindeki otonom araç şirketleri arasına katılıyor.

Mühendis alımları başladı

Silikon Vadisi otonom araçların test edilmesi ve araştırılması için adeta bir merkez diyebiliriz. Zira birçok şirket Kaliforniya caddelerinde bu tür sürücüsüz araçlarını test etme imkanı bulabiliyorlar. Tencent'in burayı tercih etmesinin en önemli nedenlerinden biri de bu.
Şirket Palo Alto'da bulunan otonom araç merkezine hareket planlama, sensör füzyonu, araç zekası ve makine öğrenimi gibi alanlarda çalışabilecek mühendis alımına başladı. Tencent'in LinkedIn sayfasında bu pozisyonlar için 9 kişinin alınacağına dair kayıtlar mevcut. Şirketin en büyük rakiplerinden Baidu'da 2011 yılında otonom araç sektörüne giriş yapmıştı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim