Anlık Bildirim

Çiftçilik simülasyonu Stardew Valley oyununun iOS versiyonu yayınlandı

Son zamanların en popüler çiftçilik oyunu Stardew Valley'in iOS versiyonu yayınlandı. Ölen büyük babasının çiftliğini devralan bir karakterin canlandırıldığı oyun Android platformuna da gelecek.
Oyun dünyasında çiftçilik simülasyonları her zaman çok ilgi çekmiştir. Bunlardan birisi de hiç kuşku yok ki Stardew Valley oyunu. Eric Barone tarafından geliştirilen oyunun mobil platformlar için yayınlanması heyecanla bekleniyordu. Popüler oyun ilk olarak iOS platformuna geldi.

7.99 dolardan satışa sunuldu

Chucklefish tarafından dağıtılan bu eğlenceli oyunda, ölen büyük babasının düzensiz ve harap olmuş çiftliğini yeniden eski günlerine kavuşturmaya çalışan bir karakteri canlandırıyorsunuz.
 
Çıktığı günden bu yana 3.5 milyondan fazla satan bu eğlenceli oyun, bugün App Store'da 7.99 dolardan satışa sunuldu. Ancak diğer çiftçilik oyunları gibi oyun içi mağazaya para harcamak zorunda kalmamanız Stardew Valley en avantajlı tarafı diyebiliriz. Her ne kadar bir bilgi verilmese de oyunun Android versiyonunun da yakında piyasaya sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim