Anlık Bildirim

Chrome çevrimiçi alışverişi ödemelerinizi daha da kolaylaştırıyor

Google, yeni yaptığı açıklamalarda Chrome tarayıcısı ile çevrimiçi alışveriş yaparken, kredi kartı bilgilerinin senkronize edilmeden bile tüm cihazlarda otomatik olarak doldurulacağını açıkladı.
Arama devi Google, kullanıcıların çevrimiçi alışveriş işlemlerini bir adım daha kolaylaştırdı. Şirketin resmi blogundan yapılan açıklamalara göre, artık kredi kartı bilgilerinizi otomatik doldurmak için tarayıcınızı senkronize etmek zorunda kalmayacaksınız.

Tarayıcıyı senkronize etmeye gerek kalmadı

Bugünden itibaren artık herhangi bir cihazda Google oturumunuzu açtığınızda, tarayıcının senkronizasyon özelliğini çalıştırmadan dahi, kredi kartı bilgilerinizin otomatik olarak doldurabilmeniz mümkün olacak. Google hesabınıza kaydedilmiş bir kredi kartını kullanmak için yalnızca kartın arka yüzündeki CVC numarasını girmeniz istenecek.
Eğer kredi kartı bilgilerinizi riske atmak istemiyor ve bu özelliğin güvenliğinizi riske attığını düşünüyorsanız, Google hesabınızın Ödemeler ve Abonelikler altında yer alan kart bilgilerinizi silebilirsiniz. Yine aynı kısımdan ikinci bir kredi kartı eklemeniz de mümkün.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim