Anlık Bildirim

Chrome OS işletim sistemine sahip ilk tablet göründü

Arama devi Google'ın Chromebook dizüstü bilgisayara hayat veren işletim sistemi tabletlere geliyor. Chrome OS ile çalışan ilk tablet Londra'daki BETT 2018'de ortaya çıktı.
Google'ın Chrome OS işletim sistemi basit tasarımı ve uygun fiyatlı Chromebook dizüstü bilgisayar serisine dahil edilmesi nedeniyle öğrenciler, eğitimciler ve sıradan internet kullanıcıları arasında oldukça popüler hale gelmiş durumda.
Chrome Unboxed'ın yakın tarihli bir haberine göre arama devi dizüstü bilgisayar pazarının dışına çıkarmaya hazırlanıyor. Londra'da düzenlenen en son BETT 2018 eğitim ve teknoloji odaklı ticaret fuarına katılan Twitter kullanıcısı Alister Payne, Acer yapımı bir Chrome OS tablet gördü ve bunu takipçileriyle paylaştı.

Tabletin yanında kalem de gelecek

Payne daha sonra silmiş olsa da konuyla ilgili gönderisinde Acer marka Chrome OS tabletin fotoğrafını yayınladı. Yaklaşık 8 ila 10 inç ekrana sahip gibi görünen cihazın Staedtler şirketi tarafından üretilmiş bir stylus kalemle geleceği söyleniyor.
Henüz Google veya Acer tarafından resmi olarak onaylanmayan Chrome OS'lu tablet eğer piyasaya sürülürse, ilkokul çağındaki çocukların yanı sıra arayüz kullanılabilirliği ve basitliğine önem veren kişilere hitap edecek gibi görünüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim