Anlık Bildirim

Çentiksiz Huawei Mate 20'nin yeni bir görüntü sızdı

Ekim ayında tanıtılması beklenen Huawei Mate 20 ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Çinli teknoloji devinin 2018'de çıkaracağı ikinci amiral gemisinin yeni görüntüsü yayınlandı.
Çinli teknoloji devi Huawei, bu yıl ikinci amiral gemisi telefonunu duyurmaya hazırlanıyor. Mate 20 olarak lanse edilmesi beklenen cihazın şimdiye kadar gördüklerimizle paralel yeni bir görüntüsü ortaya çıktı. Yayınlanan görsel tasarım açısından Mate 20'den neler beklememiz gerektiği konusunda fikir veriyor.
Sızan görüntü ne yazık ki akıllı telefonun sadece ön kısmını açığa çıkarmış durumda. Beklenildiği gibi ince çerçeveli bir tasarıma sahip olduğunu gördüğümüz cihazda çentik olmaması dikkat çekiyor. Ayrıca kenarlarındaki çerçevelerin inceliğine bakılırsa bu yıl biraz daha büyük ekranlı bir model gelecek. Şirket çentikli tasarıma sahip sadece bir amiral gemisinin olmasını istiyor gibi görünüyor.

Kenarlar ince ancak diğer çerçeveler kalın

Mate 20'nin kenarları son derece ince ancak üst ve alt çerçevelerin daha belirgin. Üs çerçevede ahize, çift kamera ve gerekli diğer sensörler yer alıyor. Henüz onaylanmamış olsa da şirketin yeni amiral gemisi ikinci güvenlik seçeneği olarak yüz tanıma sistemi ile gelebilir.
Huawei, geride bıraktığımız Şanghay CESA teknoloji etkinliğinde Mate 20 serisinin bu yıl Ekim ayında tanıtılacağını resmen onayladı. Akıllı telefonun lansmanına daha aylar olmasına rağmen çok fazla sayıda sızıntıları ortaya çıkıyor. Önümüzdeki günlerde Mate 20 serisi ile ilgili daha fazla detayın paylaşılması sürpriz olmayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5740 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim