Anlık Bildirim

Cebe sığabilen kamp sobasıyla tanışın

Tasarımcılar, dumanı az bir "alev girdabını" cep boyutundaki bir ürünle vaat ediyorlar. Ember adlı kamp sobası, gaz yerine, biyo-yakıtlarla (dal parçaları gibi) çalışıyor.
Bazı çözümler aslında basit bir yaklaşımla üretilir. Singapurlu tasarımcılar da böyle yaptı. Kamp sobasını cebe sığabilecek boyutlarda tasarladı. Ember adındaki ürün, iki temel bileşenden oluşuyor ve birkaç küçük dal parçasıyla yakılabiliyor.
Paslanmaz çelikten üretilen Ember, ufak bir köpek maması kasesini andırıyor. Soba, 10 cm (3,9 inç) çapında ve 3,5 cm yüksekliğinde. Normal bir cebe, rahatsızlık vermeden sığabileceğini söyleyebiliriz. Ember, kamp yapacağınız alanda bulabileceğiniz ince dal parçaları gibi doğal malzemelerle çalışmak üzere tasarlanmış. Son zamanlarda üretilen çeşitli biyo-yakıtlı ürünlere benzer şekilde, uzun ömürlü alevler sunmak için hava delikleri dikkatlice yerleştirilmiş.
Soba, hafifçe yükseltilmiş tabanından hava çekerek çalışıyor. Havanın bir kısmı ateş oluşturmak için yukarı doğru devam ediyor. Bir kısmı da içerideki odacıklardan bağımsız olarak hareket ediyor. Hava üst kısma ulaştığında, hava delikleri, tasarımcılarının "alev girdabı" dediği şeyi yaratmak üzere ateşi yayıyor.
Ember'ın tasarımının, ateşin daha uzun süre yanmasını sağlarken, duman üretimini azalttığı iddia ediliyor. Kickstarter'da bağış sayfası açılan ürünün videosunu da bulabilirsiniz. Geliştirici ekip, bağışlar planlandığı şekilde devam ederse 2019 eylül ayında teslimata başlanabileceğini ümit ediyor. Soba, ön sipariş ile 89 dolara satın alınabiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24714 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kamp sobası, ember ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim