Anlık Bildirim

Captain Price geri dönüyor! Call of Duty: Modern Warfare duyuruldu

Call of Duty: Modern Warfare oyunun resmi duyurusu bugün yapıldı. Ekim ayında piyasaya sürülecek olan yeni oyun, sevilen Modern Warfare serisini yeniden hayal edecek.
Activision, merakla beklenen Call of Duty: Modern Warfare oyununu bugün resmen duyurdu. Yepyeni bir oyun motoruyla gelen Modern Warfare, 25 Ekim 2019'da oyunseverlerle buluşacak. İşte Call of Duty: Modern Warfare'in oyun içi görüntüleri:


2007 yılında çıkışını yapan Call of Duty 4: Modern Warfare bildiğiniz gibi serisinin en sevilen yapımlarından birisiydi. Bugün duyurulan Call of Duty: Modern Warfare ise hikaye anlamında bir reboot işlevi görecek. Captain Price gibi bazı ikonik karakterler ve eski oyunların sevilen hikayeleri geri dönüyor.

Oyunun yayınlanan ilk tanıtım videosunda 'savaşın rahatsızlık verici gerçeklerine' odaklanıldığını görüyoruz. Hikaye modunda Avrupa'dan Orta Doğu'ya birçok farklı konumda savaş verilecek. Ars Technica'nın haberine göre oyunun yarısından fazlası Farah isimli Afganistanlı bir kadın isyancının gözünden anlatılacak.

Call of Duty: Modern Warfare, Infinity Ward stüdyosu tarafından geliştiriliyor. Yapılan açıklamalarda Modern Warfare'in çapraz platform desteği sunacağı belirtildi. Ayrıca oyun içi Season Pass yer almayacak.

Oyunun tanıtım yazısı ve fiyatları:


Karanlık tarafa gitmeye hazır ol, Modern Warfare geri döndü!

Yürekleri ağızlara getiren, küresel güç dengesinde belirleyici olacak bir efsanede oyuncular, ölümcül Birinci Kademe ajanlarının rolüne bürünürken risk hiç bu kadar büyük olmamıştı. Call of Duty: Modern Warfare, hayranlarına inanılmaz açık, cesur, kışkırtıcı bir anlatım deneyimi yaşatarak modern savaşın değişen doğasına benzersiz bir yoğunluk getiriyor ve ışık tutuyor. Her şeyi başlatan stüdyo olan Infinity Ward tarafından geliştirilerek tepeden tırnağa unutulmaz Modern Warfare serisinin destansı bir tasvirini sunuyor.

İçgüdüsel ve dramatik tek oyuncu hikaye seferinde Call of Duty: Modern Warfare, sadece Modern Warfare'in başarabileceği şekilde sınırları zorluyor ve kuralları yıkıyor. Oyuncular, simgeleşmiş Avrupa şehirlerinde ve Orta Doğu'nun istikrarsız engin topraklarında çok çeşitli uluslararası özel kuvvetlerle birlikte nefes kesen gizli operasyonlarda savaş verecek.

Üstelik hikaye burada bitmiyor.

Call of Duty: Modern Warfare'de oyuncular tüm oyun boyunca kendilerini saran bir anlatımın içinde olacak. Klasik çok oyuncu moduyla muhteşem çevrimiçi oyun alanını tecrübe et ya da diğerleriyle birlik olarak tüm beceri seviyelerine açık bir dizi elit operasyonda ortaklaşa oyna.

PlayStation Store Standard Edition -- 469,00 TL
Xbox Store Standard Edition -- 472,50 TL
Battle.net Standard Edition -- €59.99 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11226 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Oyun, call of duty ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim