Anlık Bildirim

Çanakkale haritaları içeren Battlefield 1 "Turning Tides" DLC’si yayınlandı

Birinci Dünya Savaşı'nı ele alan Battlefield 1'e Turning Tides isimli DLC geldi. Turning Tides DLC'si ile oyuna multiplayer modda oynanabilir iki adet Çanakkale haritası ekleniyor.

Çanakkale haritaları içeren Battlefield 1 'Turning Tides' DLC’si yayınlandı Tam Boyutta Gör

Birinci dünya savaşını ele alan ve Osmanlı İmparatorluğu’nun da bulunduğu Battlefield 1 oyununun ana senaryosunda Çanakkale cephesini görmüştük. Şimdiyse multiplayer moduna iki yeni Çanakkale haritası ekleniyor.

Turning Tides isimli DLC ile Seddülbahir ve Alçıtepe haritaları oyuna eklendi. Ocak ayından itibaren de Heligoland Körfezi ve Zeebrugge haritaları eklenecek.

Seddülbahir haritasında Gelibolu’nun sahil kesiminde kara, hava ve deniz mücadelesi veriyoruz. Bir tarafta Osmanlı İmparatorluğu, diğer tarafta İtilaf devletleri yer alıyor.

Alçıtepe haritasında da hızlı ve piyade odaklı bir mücadelede yer alıyoruz. Bu harita hızlı ve aksiyonu bol bir harita olarak dikkat çekiyor.

Turning Tides DLC'si ile Neler Yeni?

Turning Tides DLC’si ile birlikte yeni haritalara ek olarak İngiliz İmparatorluğu Kraliyet Deniz Piyadeleri, 6 adet silah ve casus elit isminde yeni bir sınıf ekleniyor.

Battlefield 1 Premium Pass sahipleri oyunun üçüncü genişleme paketi olan Turning Tides DLC’sine şuandan itibaren ücretsiz olarak ulaşabilir. Oyunu standart sürümünü satın alanlar ise Ocak 2018’de DLC’nin eksik parçalarının tamamlanmasının ardından belirli bir ücret karşılığı satın alabilirler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim