Anlık Bildirim

Call of Duty'nin battle royale modu 1 ay ücretsiz

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout battle royale modu için hazırlanan ikinci harita bugün yayınlanıyor. Öncelikle PS sahiplerinin erişebileceği harita Alcatraz ismini taşıyor.

 
Tek oyunculu senaryo kısmını tamamen es geçip çoklu oyuncu tarafına yönelen Call of Duty: Black Ops 4 Blackout battle royale modu yeni haritasına bugün itibariyle kavuşuyor. Rakiplerimizi kıyasıya avlayacağımız harita ise bir zamanların meşhur hapishanesini barındıran Alcatraz adası.

Bir oyunca ücretsiz deneme şansı

 Aynı isimli harita öncelikle PS4 için çıkacak. Xbox One ve PC oyuncularının harita için bir süre daha beklemesinin gerekeceği ifade ediliyor. Oyunun battle royale modu Blackout ise bu kapsamda bir ay süreyle tüm platformlarda ücretsiz oynanabilecek.

Kötü bir şöhrete sahip Alcatraz hapishanesi ise Call Of Duty serisine yabancı bir isim değil. Black Ops II’de karşımıza çıkan The Mob of the Dead haritası da aynı adada geçiyordu. Benzer şekilde, yeni haritada da zombilerle karşılaşma fırsatı bulabileceğimiz paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Bir ay boyunca ücretsiz olarak deneyebileceğiniz Blackout için konsol sahiplerinin, Xbox Live veya PlayStation Plus üyeliği bulunması gerektiğini hatırlatıyor ve sizleri Alcatraz tanıtım videosu ile baş başa bırakıyoruz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim