Anlık Bildirim

Çalışırken görüntülenen Huawei Mate 10 Pro tasarımıyla beğeni topladı

Huawei'in 16 Ekim'de resmiyet kazandıracağı amiral gemisi Mate 10 serisiyle ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bu kez de Mate 10 Pro'yu çalışır halde gösteren bir fotoğraf paylaşıldı.
Dün, Huawei Mate 10 sızıntılarından esinlenerek hazırlanılmış 360 derecelik bir render video sayesinde cihazın nasıl görünebileceği konusunda fikir sahibi olabilmiştik. Bugün ise Huawei Mate 10 Pro'yu çalışır halde gösteren bir fotoğraf sızdırılmış durumda.
Daha önce de belirtildiği gibi standart Mate 10'da normal bir ekran yer alırken, Mate 10 Pro modelinde sağ ve sol kenarlarında minimum çerçeve bulunan bir ekran göreceğiz.
Huawei, 16 Ekim'de geçen yılki Huawei Mate 9'un halefi olarak lanse edilen Mate 10'u tanıtacak. Yeni akıllı telefondaki parmak izi tarayıcısı, Mate 9'un aksine ön kısımda yer alacak. Ancak sızdırılan yeni görüntüye bakılırsa Mate 10 Pro'nun ön panelinde bir parmak izi sensörü yok. Belki de arka tarafa yerleştirilmiştir.

Kirin 970, Android 8.0 Oreo ve 4.000mAh pil

Önceki sızıntılara ve söylentilere bakılırsa Mate 10 muhtemelen şirketin uzun zamandır beklenen 10nm üretim sürecine sahip Kirin 970 yonga setiyle piyasaya sürülecek. Huawei Mate 10'un 6.1 inç QHD ekran, 6GB RAM ve 64GB dahili depolama alanıyla gelmesi bekleniyor.
Kutudan Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle çıkacağı tahmin edilen telefonda 4.000mAh kapasiteli bir pil yer alacak. Ayrıca cihazın 34MP Leica markalı çift kamera teknolojisi ve 16MP ön kameraya sahip olacağını da belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11229 kez okundu.
20 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim