Anlık Bildirim

CD Projekt RED önemli yapımları mobile getirecek

Önümüzdeki aylarda The Witcher veya Cyberpunk 2077 gibi önemli CD Projekt RED yapımlarından birisi mobile gelecek. Şimdilik hangisinin olacağı sır. Çalışmalar sürüyor.

Uzun yıllar oyun dünyasında başarılı bir çizgi izledikten sonra bir dizi projesi ile ilk kez sınırlarının dışına çıkan CD Projekt RED, şimdi de mobil dünyaya adım atmaya hazırlanıyor.

Çok büyük bir proje

Geçtiğimiz aylarda Spokko adındaki oyun geliştiricisine önemli bir yatırım yapan firma sessiz sedasız ilk projenin çalışmalarına başladı. Spokko’ya rahat bir çalışma alanı sunan Firma ayrıca önemli oyun projelerine de erişim imkânı tanıdı.

Spokko yöneticisi Maciej Weiss, yeni projelerinin gelişmiş ve hırslı bir proje olduğunu belirtiyor. Elbette isim vermediği için The Witcher veya Cyberpunk 2077 gibi yapımlardan hangisi olacak belli değil. Spokko’nun projeyi bizzat kendisi hazırlayarak firmaya sunduğu ve ikna ettiği ifade ediliyor.

Masaüstü dünyasında fırtınalar estiren CD Projekt RED yapımlarının mobil versiyonları da aynı etkiyi yapacaktır. Elbette ilk projenin uyandıracağı ilgi ortaklığın ne kadar uzun soluklu olduğunu da gösterecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3618 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, spokko ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim