Anlık Bildirim

Büyükbabasının garajını açan genç, 500 bin dolar değerinde Lamborghini buldu

Büyükbabasının garajını uzun yıllar sonra ilk kez açan genç, içeride 20 yılı aşkın süredir yatan Ferrari 308 ve Lamborghini Countach ile karşılaştı. Otomobillerin değeri yaklaşık 600 bin dolar ediyor.

Büyükbabasının garajını açan genç, 500 bin dolar değerinde Lamborghini buldu Tam Boyutta Gör
 

Ömrünün çoğunu ahır köşelerinde geçiren klasik otomobilleri gün yüzüne çıkarmak şüphesiz ki otomobil meraklıları için en heyecan verici şeylerden biri. Eğer keşfedilen araç pahada ağırsa bu heyecan daha da katlanıyor. Tıpkı Lamborghini Countach ve Ferrari 308’i yeniden gün ışığına kavuşturan bu genç adam gibi.

20 yılı aşkın süredir garajda bekleyen bu otomobillerin hikayesi hayli ilginç. Eriegin isimli Reddit kullanıcısının büyükbabası bu araçları egzotik araç kiralama işi için 1989 yılında satın almış. Fakat sigorta masraflarının yükselmesiyle birlikte şirketi kapatmak zorunda kalmış. Bu otomobilleri de satmak yerine garajda kendi haline bırakmayı tercih etmiş. Şimdi ise bu araçlar torunu için küçük bir servet niteliğinde.

Değeri 500 bin doların üzerinde 

Garajdaki araçlardan biri olan 1981 Lamborghini Countach 5000 S’in maddi olarak da oldukça değerli olduğu söyleniyor. Kalbinde 4.8 litrelik V12 atmosferik motor bulunduran egzotik otomobil bu haliyle bile en az 300 bin dolar ediyor. Eğer restore edilirse fiyatı 500 bin doların üzerine yükseliyor. Ferrari 308’in fiyatı ise model yılına göre 50 ila 100 bin dolar arasında değişebiliyor.

Reddit kullanıcılarının özellikle Lamborghini'ye ilgisi yoğun oldu. Gelen soruları elinden geldiğince yanıtlayan Eriegin isimli kullanıcı araçların henüz satılık olmadığını fakat gelen teklifleri değerlendirebileceğini dile getirdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
37447 kez okundu.
31 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
klasik otomobiller, lamborghini countach ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim