Anlık Bildirim

Bütçe dostu 10.2 inç iPad geliyor

Apple bu yılın üçüncü çeyreğinde yeni bir uygun fiyatlı iPad çıkarmaya hazırlanıyor. Mevcut 9.7 inçlik iPad'in yerini alacak tablet daha ince çerçevelere sahip olacak.
Apple'ın bu yıl yeni bir bütçe dostu iPad çıkaracağına yönelik söylentiler var. Bu da tabletin üst sınıf modellere kıyasla daha ekonomik olacağı anlamına geliyor. 2019'un üçüncü çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen yeni 10.2 inç iPad, şirketin tablet serisindeki mevcut 9.7 inçlik iPad'in yerini alacak.
Şu an için söz konusu cihaz hakkında çok fazla detay yok. Bu yılın üçüncü çeyreğinde piyasaya sürülecek olması, Eylül ayında yeni nesil iPhone'lar ile birlikte resmiyet kazanabileceğini gösteriyor. Bugüne kadar 10.2 inç ekranlı yeni iPad hakkında birkaç söylenti daha çıkmıştı ancak bunlar somut bir bilgiye dönüşmedi.

Çerçeveler incelecek, ekran boyutu artacak

Tabletin genel boyutunun aynı kalması bekleniyor. Apple'ın çerçeveleri incelterek ekran boyutunu artıracağı bildirildi. Cupertinolu teknoloji devi her zaman olduğu gibi yeni tablet hakkında şu ana kadar hiçbir bilgi paylaşmadı. Cihaz resmi olarak duyurulana kadar da Apple kanadından bir açıklama yapılması beklenmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7337 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tablet, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim