Anlık Bildirim

Bu da DOS oyun konsolu

Command & Conquer: Red Alert, Sid Meier's Civilization, Doom II gibi DOS oyunlarını oynayabileceğiniz PC Classic adındaki konsol Retro trende yeni bir bakış açısı getirdi.

Son yıllarda Retro konsollara yönelik büyük bir ilgi var. 20-30 yıl öncesinin efsane olmuş konsollarını birer birer elden geçirilerek piyasaya sürüldüğünü gördük. O döneme ait sayısı oyunu bir araya getiren Retro konsollar uygun fiyatı ile de o dönemi yaşamak isteyenlerin ilgisini çekiyor.

PC Classic özellikleri ve fiyatı 


Unit-e firması ise daha ilginç bir konsol projesi ile karşımıza çıktı. PC Classic adındaki Retro konsol sadece DOS oyunları oynatması ile rakiplerinden farklılaşıyor. Bir dönemin popüler DOS tabanlı oyunları bu konsol ile hayat bulacak.

Firma 30 civarında DOS oyununu lisanslama çalışmalarında sona geldiklerini ifade ediyor. Bu oyunların içerisinde Unit-e's Maryland boardroom: Command & Conquer: Red Alert, Sid Meier's Civilization, Doom II, Prince of Persia, Lemmings, Frontier: Elite II, Wing Commander ve Quake II gibi klasikler yer alıyor. Bununla birlikte Tie Fighter veya Monkey Island gibi Lucas Arts klasiklerinin lisanslanamadığı tahmin ediliyor.

HDMI üzerinden harici ekranlara bağlanan konsol joystick yanında klavye-fare seti de kabul ediyor. Bu bakımdan tecrübe olarak biraz daha geniş. Konsol gelecek yıl 99$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10893 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
retro consoles, pc classic ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim