Anlık Bildirim

Breaking Bad filmi için hazırlıklara başlandı

Tüm zamanların en sevilen dizilerinden Breaking Bad, yolculuğunu beyaz perdede sürdürüyor. Çekimlerine bu ay başlanacak Breaking Bad filmi hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.
Televizyon tarihinin en sevilen dizilerinden Breaking Bad geri dönüyor. 2013 yılında yayımlanan ve büyük övgü toplayan 5. sezonu ile ekranlara veda eden Breaking Bad, yolculuğunu beyaz perdede sürdürecek. Bir süredir hazırlık aşamasında olan Breaking Bad filminin çekimlerine bu ay başlanacağı ortaya çıktı.
Breaking Bad ve Better Call Saul'un yaratıcısı olan Vince Galligan'ın senaristliğini üstlendiği film, Aaron Paul tarafından canlandırılan Jesse Pinkman karakterine odaklanacak. Breaking Bad finalinin sonrasında geçecek film, polisler tarafından aranan Jesse Pinkman'ın Albuquerque'den kaçmak için verdiği mücadeleyi anlatacak.
Breaking Bad filminin çekimlerine kısa süre içinde başlanacak olsa da film hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Filmin senaryosunu kaleme alan Vince Galligan'ın aynı zamanda yönetmen koltuğunda da oturması bekleniyor, ancak henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.
Ayrıca Aaron Paul'un Jesse Pinkman rolü ile geri dönüp dönmeyeceği de belirsizliğini koruyor. Apple orijinal dizisi Are You Sleeping'in başrolünü üstlenen Paul, aynı zamanda Westworld'ün 3. sezonunda da önemli bir role sahip.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5307 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
breaking bad, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim