Anlık Bildirim

Boring Company, yüksek hızlı toplu taşıma tünelinin kazı çalışmasını tamamladı

Açılışına bir ay kalan yüksek hızlı toplu taşıma sisteminin ilk tüneline ait kazı çalışmaları an itibariyle tamamlandı. Elon Musk, Los Angeles’da yapılan çalışmayı Twitter hesabından paylaştı.
Boring Company ilk tünelini tamamladı Tam Boyutta Gör
Elon Musk tarafından 10 Aralık tarihinde açılacağı duyurulan yüksek hızlı toplu taşıma tüneli “Loop” için çalışmalar devam ediyor. Los Angeles’da açılacak Boring Company’e ait ilk tünelin kazı çalışmalarını tamamlandı ve Godot ismi verilen kazı makinesi diğer uca ulaşmayı başardı.

Godot görevini tamamladı

Haziran ayında çalışmalara başlayan Godot kazı makinesi o zamandan bugüne meşguldü. Amerika için önemli alışveriş günü “Kara Cuma” dan sonra sistemin halka sunulacağı tahmin ediliyor. SpaceX’te insanların sistemi ücretsiz deneyebilecekleri bir etkinlik ile açılış yapılacak. Boring Company’nin de belirttiği gibi firmanın tek amacı kazı yapmak değil, aynı zamanda döngü konsepti kapsamında tanıtacağı asansörlerini ve sistemini de tanıtmak olacak.

Yapımı tamamlandığında yayaları, araçları ve motosikletleri saatte 250 kilometre hızla taşıyacak sistemin trafik sorununa çözüm olması beklenmekte. Ayrıca yine firmanın açıkladığı bilgilere göre tünelin kullanım ücretinin 1 dolar olacağını belirtmeden de geçmeyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim