Anlık Bildirim

Blizzard, Cyberpunk 2077’nin başyazarını kendi saflarına kattı

Oyun firmaları tecrübe transferi yarışlarına devam ediyor. Son dönemde yaşadığı ekonomik sıkıntılarla gündemde olan Blizzard firması, CD Projekt Red stüdyosundan bir geliştirici transfer etti.

 

Blizzard, Cyberpunk 2077’nin başyazarını kendi saflarına kattı Tam Boyutta Gör

Ekonomik sıkıntılarıyla gündemde olan Blizzard firması, saflarına yetenekli oyun geliştiricilerini katmaktan da geri kalmıyor.

Polonya merkezli oyun stüdyosu CD Projekt Red’de yaratıcı yönetmen pozisyonunda çalışan Sebastian Stepien, stüdyodaki kariyerine son verdi. Stepien artık Blizzard için çalışacak. CD Projekt Red tarafından da onaylanan ayrılış için bir Blizzard temsilcisi, Stepien’in geliştirici tecrübesiyle firmaya katıldığını beyan etmiş.

CD Projekt Red’in 2015 yılında piyasaya sürdüğü The Witcher 3 oyununun üç yaratıcı yönetmeninden biri olan Stepien, ilk iki Witcher oyununda da yazarlık koltuğunda görev yapmıştı. Sanatçı eski işinden ayrılmadan önce ise Cyberpunk 2077’nin başyazarlığı görevini yürütüyordu.

Blizzard saflarına katılan tecrübeli yazarın, firma için ne tür projelerde yer alacağı kapsamında çıkacak haberler için sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim