Anlık Bildirim

BlackBerry, bu yıl iki Android telefon daha piyasaya sürecek

Android ekosisteminde Priv ile şansını deneyen ve hayal kırıklığı yaşayan BlackBerry, yıl içerisinde bu kez orta seviyede ilgi toplamaya çalışacak iki model daha hazırlıyor.

Akıllı telefon satışları sürekli düşen ve yatırımcıların artık donanım pazarından çıkmasını istediği BlackBerry, ısrarla pazara tutunmaya devam ediyor. Firma, yıl içerisinde iki orta seviye Android akıllı telefonu daha piyasaya sürecek.

Yenilikçi özelliklere sahip BlackBerry Priv amiral gemi modeli, çok yüksek bir fiyat seviyesinden pazara girince beklediği ilgiyi göremedi. Son üç ayda sadece 600 bin akıllı telefon satabilen BlackBerry, şimdi de orta seviye segmentte şansını denemek istiyor.

Android akıllı telefon pazarı, yaklaşık olarak 2 milyar cihaz sayısına ulaşsa da, halen yeni firmalar için yeterince boşluk var. Dünya üzerinde akıllı telefonu olmayan 3 milyar insan olduğu düşünüldüğünde, yenilikçi teknolojiler ve fiyat-performans dengesi, iş yapacaktır. Xiaomi, Meziu, LeEco gibi firmalar bunun en iyi örneği.  

BlackBerry’nin Vienna kod adlı yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı biliniyor. Plastik kasa ve yerleşik fiziksel klavye, iyi bir fiyat etiketi ile Android pazarında ilgi görebiliyor. Yine tamamen dokunmatik ekranlı olacağı tahmin edilen diğer orta seviye model de muhtemelen yılın sonlarına doğru piyasada olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3243 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
blackberry, blackberry priv ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim