Anlık Bildirim

BlackBerry KEY2 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Fiziksel klavyesi ve dokunmatik ekranı ile geçen yılın beğenilen modelleri arasında yer alan BlackBerry Key One yenilendi. BlackBerry KEY2 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

BlackBerry’nin beğeni toplayan klavyeli Key One modeli ikinci nesle terfi etti. BlackBerry KEY2 modeli çift kamera, optik yakınlaştırma, uzun kullanım süreleri ile dikkat çekiyor.

BlackBerry KEY2 özellikleri ve fiyatı

Çinli TCL tarafından üretilen BlackBerry KEY2 modelinde 4.5 inçlik 1080x1620 piksel çözünürlüğünde bir ekran yer alıyor. 7000 serisi alüminyum çerçeve ve kauçuk arka kaplama dayanıklılığa katkı yapıyor.

Fiziksel klavye ise biraz daha geliştirilmiş. Tuşlar yüzde 20 daha yüksek ve daha iyi bir basış hissi veriyor. Parlak kaplama yerine bu kez mat bir kaplama tercih edilmiş. Speed Key adındaki tuş ise 52 farklı kısayol ve fonksiyona erişim sunuyor. Yine trackpad özelliği korunurken boşluk tuşu altına parmak izi okuyucu entegre edilmiş.

Telefonda Snapdragon 660 yonga seti ile iyi bir performans elde ediliyor. 6GB RAM yanında 64GB veya 128GB kapasite seçenekleri var. Depolama kapasitesi hafıza kartları ile arttırılabiliyor.

Çİft kamera trendine geçiş yapan firma arka kısımda 12MP çözünürlüğünde iki sensör kullanmış. Bunlardan birisi telefoto lens barındırıyor ve optik yakınlaştırma yapabiliyor. Ayrıca deklanşöre basışta birden fazla resim çekerek bunları birleştiriyor ve optik yakınlaştırmanın kalitesini arttırıyor. Ön kamera ise 8MP çözünürlüğünde.

3500mAh kapasiteli bataryanın iki güne kadar kullanım ömrü sunduğu ifade edilirken sistem sağlık taraması, güvenlik uygulaması, güvenli klasör, şifreli BBM uygulaması gibi kurumsal yazılımlar da yer alıyor. BlackBerry KEY2 modeli 649$ başlangıç fiyatı ile satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10558 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
blackberry, blackberry key2 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim