Anlık Bildirim

''Bitcoin temmuz ayında yeni rekora imza atabilir''

Piyasa araştırma ve analiz şirketi Fundstrat'tan Tom Lee, Bitcoin'in yaşadığı düşüşlere rağmen halen yükseliş trendinde olduğunu ve temmuz ayında yeniden rekor seviyelere ulaşabileceğini düşünüyor.

''Bitcoin temmuz ayında yeni rekora imza atabilir'' Tam Boyutta Gör
 

Aralık ayında 20.000$ seviyesine ulaşarak tüm beklentileri aşan Bitcoin, ocak ayının ortasında başlayan düşüş süreci ile 5992$ değerine kadar gerilemişti. Dün akşam saatlerinde yeniden 10.000$ değerini aşmayı başaran Bitcoin'in birkaç gündür devam eden yükselişi ne kadar sürdüreceği bilinmiyor ancak uzun bir süredir Bitcoin'in grafiklerini takip eden analist Tom(Thomas) Lee, önümüzdeki aylarda Bitcoin'in değerinde ciddi bir yükseliş bekliyor. Lee'ye göre temmuz ayında Bitcoin'de yeni rekorlar görebiliriz.


Temmuz ayında eski seviyesine dönecek 

Piyasa araştırma şirketi Fundstrat Global Advisors'ın yönetim ortağı olan Thomas Lee, 2010 yılından bu yana Bitcoin'in değerinde meydana gelen 22 düzeltmeyi analiz edip Bitcoin'in gelecekteki değeri hakkında tahminlerde bulundu. Bitcoin'in 18 Aralık tarihinden beri yüzde 70 civarında değer kaybetmesine karşılık halen yükseliş trendinde olduğunu savunan Lee, Bitcoin'de meydana gelen düşüşlerin ardından değerin tekrar eski haline dönmesinin, düşüş sürecinin 1.7 katı kadar vakit aldığını belirtiyor. Bitcoin'deki son düşüşün ise eski haline dönmesi, Bitcoin'in değerinin tekrar 20.000$ seviyesine ulaşması için Lee'nin hesabına göre 85 gün yani temmuz ayına kadar beklememiz gerekecek. Temmuz ayı itibariyle Bitcoin yeni rekorlar için hazır hale gelebilir.


Bitcoin'deki taban değerlerin sürekli V-şeklinde oluştuğunu da vurgulayan Thomas Lee, ''Son dönemde Bitcoin'de meydana gelen şiddetli düşüşü de göz önünde bulundurduğumuz da Bitcoin'in dirençli olduğunu söyleyebiliriz.'' dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim