Anlık Bildirim

"Bitcoin bir para birimi değildir!"

Kripto para birimleri karşısında sert bir duruş sergileyen John Williams, kripto para birimlerinin, "gerçek bir para biriminin değerlerini taşımadığını" belirtti.
New York Federal Rezerv Bankası’nın gelecekteki başkanı John Williams: “Bitcoin ve diğer kripto para birimleri, ‘para biriminin ne olması gerektiği’ konusundaki temel testleri geçemeyeceğinden, ABD dolarının yerini alamaz.” dedi. Bir para biriminin, “temelde değer deposuna sahip olması gerektiğini” belirten Williams, kripto para birimlerinin yatırımcıyı yanıltabileceğini, söylüyor. 
 Şu anda San Francisco Federal Rezerv Bankası’nın başkanı olan John Williams, kripto paralara karşı şüpheci bir duruş sergileyerek, her defasında, kripto para birimlerinin, kâğıt paraların yerini tutamayacağını belirtiyor.
Williams, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin “kurumsal düzenleme sorunlarının” olduğunu söyledi ve dolandırıcılık, kara para aklama ve terör finansmanı gibi problemlerinin de olduğunu ekledi.  
Kripto para birimlerinin istikrarsız bir grafik çizdiğine de dikkat çeken John Williams, güvenli bir ödeme aracı olmadıklarının da altını çizdi.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4868 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
finans, ticaret ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim