Anlık Bildirim

Bitcoin 7000$ sınırını geçti, piyasa hareketlendi

Kripto para piyasası yeniden eski günlerine dönebilecek mi? Bitcoin bugün 7000$ sınırını aşarak son ayların en yüksek değerine ulaştı. Diğer birimler de çift haneli büyüdü.

2017 sonlarında büyük patlamayı yaptıktan sonra derin bir çöküşe giren ve pek çok sektörde zincirleme etki başlatan kripto para piyasası toparlanma işaretleri gösteriyor. Bitcoin 7000$ sınırını geçerken diğer birimlerde de büyük hareketlilik var.

Eskiye dönüş işaretleri

Yılın ilk günü ile birlikte kripto para piyasasında kıpırdanmaların işaretleri de gelmeye başlamıştı. Bitcoin istikrarlı bir yükseliş sürecine girerken diğer para birimleri de aynı oranda büyüme sinyalleri verdi.

Hafta sonu itibariyle kripto para piyasası önemli bir adımı geride bıraktı. Bitcoin uzun bir aradan sonra yeniden 7300$ seviyelerine geçerken yüzde 20 civarında bir artış kaydetti. Ethereum ise 197$ seviyesine ulaştı.

Alt birimlerden Bitcoin Cash yüzde 30 artış ile 372$ seviyesine geldi ve en fazla yükselen büyük para birimlerinden birisi oldu. İlk 100 para listesinde birkaç birim hariç tüm kripto paraların yükseldiğini görüyoruz.

Piyasanın genelinde de hareketliliğin olumlu sonuçları var. Gerçi Bitcoin yüzde 59 hakimiyet oranına ulaştı. Bu da alt kripto paraların artış ivmesini biraz kısabilir. Piyasanın genel hacmi yine uzun bir aradan sonra 200 milyar dolar sınırını geçmiş durumda.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5464 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), ethereum ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim