Anlık Bildirim

Binance’den semazenli iftar etkinliği

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ülkemizde etkinlik düzenliyor. Boğazda yapılacak iftar etkinliğinde semazen ve fasıl gösterileri de olacak. Kontenjan ise tükendi.

Avrupa’nın en kalabalık kripto para yatırımcısına sahip olan ülkemize yabancı borsaların ilgisi artmaya devam ediyor. OKEX borsasının İstanbul etkinliğinden sonra kripto para devi Binance de iftar etkinliği düzenliyor.

Semazenli

Kontenjanı kısa sürede tükenen Binance etkinliğinde Boğaz ortasında gemide bir iftar düzenlenecek. Programda pek çok konuşmacının yanı sıra çeşitli yarışmalar, semazen ve fasıl gösterileri de olacak.

29 Mayıs Çarşamba akşamı Beşiktaş ve Üsküdar’dan katılımcıları alacak olan gemi etkinliğin bitiminde yine aynı noktalara geri bırakacak. Etkinlikte Binance borsasını ülkelerinde tanıtmakla görevli gönüllü Binance Angel ekipleri de olacak. Bununla birlikte Binance borsasından herhangi bir yetkili olacak mı bilinmiyor. Özellikle borsanın kurucusu Chanpeng Zao ya da CZ ülkemizde de sıkı bir şekilde takip ediliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim