Anlık Bildirim

Beğenilen Corsair Hydro serisi genişliyor

Corsair Hydro H100i RGB PLATINUM ve Hydro H115i RGB PLATINUM adındaki yeni soğutucular daha iyi performans ile daha gelişmiş bir RGB aydınlatma imkânı sunuyor.

Bileşen pazarında en çok satanlarından birisi olan Corsair Hydro sıvı soğutucu serisi genişliyor. Corsair seriye enerji verimliliği ve RGB aydınlatma anlamında dikkat çeken iki yeni üye daha ekledi.

Corsair Hydro H100i RGB PLATINUM özellikleri ve fiyatı

Corsair Hydro H100i RGB PLATINUM ve Hydro H115i RGB PLATINUM adındaki yeni soğutucular firmanın hem fan hem de pompada RGB aydınlatma kullanan ilk Hydro ürünleri ünvanına sahip. Her fanda 4 LED ve pompada 16 LED olmak üzere toplamda 24 LED yer alıyor. iCue uygulaması üzerinden RGB aydınlatma kontrol edilebiliyor.

Yeni modellerde manyetik rulmanlara sahip fanlar sürtünmeyi en aza indiriyor, en iyi hava akımını ve yüksek statik basıncı sağlıyor. Ayrıca yüksek seviyelerde dönse bile geleneksel rulmanlardan daha az gürültü çıkarıyor. Düşük yoğunluklarda ise fanlar tamamen durabiliyor. Yine iCue uygulaması ile fanların ve pompanın kontrolü sağlanıyor.

Ayrıntılara bakacak olursak Corsair Hydro H100i RGB PLATINUM modeli iki adet 120mm fan ve 240mm radyatör ile geliyor. Dönüş hızı 2400 RPM seviyesine kadar çıkıyor. Fiyatı 160$.

Corsair Hydro H115i RGB PLATINUM modeli ise iki adet 140mm fan ve 280mm radyatör ile geliyor. Dönüş hızı ise 2000 RPM seviyesine kadar çıkıyor. Fiyatı 170$ olarak açıklandı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim