Anlık Bildirim

Battlefield: Bad Company 3 yeni nesil konsollara geliyor

Battlefield serisi ile oyuncuları pek sevindirememiş olsa da yeni nesil konsollar ile DICE bir çıkış yakalayabilir. Battlefield: Bad Company 3 yeni nesil konsollara gelecek.

Henüz yeni nesil konsollarla ilgili bir detay yok ancak oyun geliştirme çalışmaları başlamış durumda. Battlefield: Bad Company serisinin son oyunu yeni nesil konsollara özel olarak hazırlanıyor.

Yeni fırsat

Daha önce sızan bir bilgi PS5 konsolunun Zen 2 tabanlı bir işlemci ve Navi 20 grafik biriminden oluşan yarı özel bir APU barındıracağı, yanında da 24GB GDDR6 bellek olacağı iddiasını gündeme getirmişti. Aynı sızıntı Battlefield: Bad Company 3 ile ilgili de bilgiler veriyor.

Üçüncü taraf bir oyun stüdyosu çalışanına ait olduğu belirtilen sızıntı DICE imzasını taşıyan Battlefield: Bad Company 3 konsolunun PS5 ve yeni Xbox konsolu için hazırlandığını iddia ediyor. Şunu belirtmek gerek ki sızıntıların tarihi geçen yıl Aralık ayına gidiyor. Yani bazı şartlar değişmiş olabilir.

Yeni nesil konsolların daha güçlü donanımları haliyle Frostbite oyun motorunun elde geçirilmesini sağlayacak. Bu da fiziksel ve çevresel yıkım konusunda radikal gelişmeler sağlayabilir.

DICE popüler bir geliştirici olmasına rağmen son Battlefield oyunları ile eleştiri oklarına hedef olmuştu. Özellikle Battlefield 1 ve Battlefield V yapımlarındaki hatalar oyuncu sayısının düşmesine sebebiyet vermişti. Uzmanlar Battlefield: Bad Company 3 ile bu eleştirilerin giderilebileceğini ve DICE’ın yine oyuncuların gönlünü kazanabileceğini düşünüyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7501 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ps5, battlefield: bad company 3 ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim