Anlık Bildirim

Battle.net üzerinde yeni üyelere Destiny 2 hediye ediliyor (güncelleme)

Bungie’nin başarılı Destiny 2 oyunu özel bir etkinlik kapsamında hediye ediliyor. Battle.net üzerinde ilk kez hesap açacak olanlar bu kampanyadan yararlanabiliyor. Detaylar haberimizde.
Bungie’nin bir yılı geride bırakan başarılı yapımı Destiny 2 sürpriz bir kampanyaya başlıyor. Yıl dönümü şerefine Battle.net üzerinde yeni üyelere Destiny 2 ana oyunu hediye olarak gönderilecek.

Ücretsiz Destiny 2 hakkı
Kampanya kapsamında 2 Kasım ülkemiz saatine göre 21.00’dan itibaren Battle.net üzerinde açılan yeni hesaplar Destiny 2 PC oyununu ücretsiz olarak talep edebilecekler. Kampanya 18 Kasım tarihine kadar devam edecek.



Yeni hesap açan kullanıcıların hediye oyun talebini yapmadan önce SMS korumasını aktif etmesi gerekiyor. Sonrasında Battle.net hediye sayfasına giderek oyununu alabilecek. Oyunu satın almış kullanıcılar için ise özel bir hediye hazırlandı. Aralık ayında oyunu satın almış tüm kullanıcılara yıl dönümünü niteleyen bir rozet hediye edilecek.

Ek olarak Destiny 2: Forsaken eklenti paketi ile gelen Gambit oyun modu tüm oyunculara deneme amaçlı sunuluyor. 9-11 Kasım tarihleri arasında Gambit Ücretsiz Haftasonu etkinliği düzenlenecek ve oyuncular bu modu deneyebilecekler.

Güncelleme : SMS aktivasyonu yapan eski üyeler de oyunu alabiliyor Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7655 kez okundu.
11 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
destiny 2, bungie ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim